KIVIVLOGS

Binnen KIVIDO valt er elke dag iets bijzonders te beleven. Dit willen we graag delen. Met de KIVIVLOGS geven we een uniek kijkje achter de schermen van dé leukste kinderopvangorganisatie: KIVIDO! 

Kiviclub krijgt rondleiding bij Feyenoord Stadion, De Kuip

Dinsdag 2 Augustus hebben de kinderen van KiviSportClub een rondleiding gekregen door het Feyenoord stadion, De Kuip. Voor de kinderen was dit een leuke, verrassende en stoere belevenis!

Kiviclub op uitstap bij Boerderij de Kikkershoek

Donderdag 28 juli zijn de kinderen van KiviSportClub bij Boerderij de Kikkershoek geweest. De kinderen hebben hier gekanood en een polderport parcours afgelegd tussen de fruitbomen. Nieuwsgierig? Bekijk hier de beelden van de uitstap!

KIVI Bootcamp zaterdag 2 juni 2018

Bewegen staat centraal binnen KIVIDO. Onze medewerkers doen daar, net als de kinderen, goed aan mee. Vandaag is het tijd voor de KIVI bootcampochtend. Bewegen, zweten en daarna gezond ontbijten!

Puk en Kivi voor het KIVItheater

Wij heten Puk en Kivi van harte welkom binnen KIVIDO. Binnenkort brengen zij bezoekjes aan alle kinderen van 2-4 jaar. Benieuwd? Kijk mee!

Bekendmaking winnaar ARBO enquête

Dagelijks hebben we bij KIVIDO te maken met onderwerpen vanuit de ARBO. Maar hoe leeft dit onder de medewerkers? Aan de hand van een enquête is duidelijk geworden hoe het onderwerp ARBO leeft binnen KIVIDO. Dit jaar kon er een prijs worden gewonnen met het invullen van de enquête. Wie deze prijs gewonnen heeft is vandaag bekend gemaakt! Kijk snel mee!

Dag van de GROENE kinderopvang

Op 15 mei was het de nationale dag van de GROENE kinderopvang. Een dag in het teken van groen, natuur en héél veel buitenspelen. KIVIDO heeft hier uiteraard aan meegedaan!

De eerste musicalles!

Vandaag, 8 mei 2018, zijn we gestart met de musicallessen bij de Dutch Junior Musical Academy. Een les vol dans, muziek en zang!

KiVi Kinderraad zoekt Kinderen!

We starten met een KiVi- Kinderraad en zijn op zoek naar Kivido Kinderen die deze raad willen vertegenwoordigen!

Kivido sportdag 2018

 

1 mei 2018 was het weer zover; de sportdag van KIVIDO. Een dag actief bewegen, spelen en heel veel plezier beleven!

KIVI-KINDERRAAD is van START!

Na vele aanmeldingen is de eerste vergaderdatum voor de KIVI-KINDERRAAD bekend. Ook zo benieuwd? Kijk snel mee. Natuurlijk zijn we nog steeds op zoek naar KIVI-raadsleden. Dus ben je tussen de 7 en 13 jaar en wil je in de KIVI-KINDERRAAD? Meld je dan snel aan via activiteiten@kivido.nl