Kinderopvang (hele dagopvang) en Peuterspeelgroepen (open tijdens de schooltijden)

U wilt graag iets weten over onze kinderopvang en peuterspeelgroepen. Op onze locaties bieden wij opvang aan in verschillende groepen. Villa Gravin te Oud-beijerland biedt bijv. onderscheid in opvang naar leeftijd van 0-2, onze babyopvang, van 2-4 jaar, onze peuteropvang en twee groepen waarin kinderen van 0-4 jaar geplaatst worden. U kunt hierin een bewuste keuze maken en soms is de keuze van uw opvangdagen daarin leidend. Alle andere locaties zijn kleinschalig en daar bieden wij opvang in één groep voor alle leeftijden van 0-4 jaar. Ook hebben wij een aantal peuterspeelgroepen in de Hoekschewaard voor kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar. Zij zijn alleen geopend tijdens schooltijden en gesloten tijdens de vakanties van het basisonderwijs.Twee van deze peuterspeelgroepen zijn VE gecertificeerd (Oud-Beijerland en Numansdorp).

Op alle locaties werken wij met Uk & Puk, dat is een methode om kinderen op een goede manier in hun ontwikkeling te begeleiden. Daarbij wordt gelet op alle ontwikkelingsgebieden en ligt de nadruk op spelenderwijs ontwikkelen. Wij bieden een uitgebreid sport-en activiteitenprogramma voor onze kleintjes zoals bijvoorbeeld, peutergym, peuterbeleving en peuterdans. Wij vinden bewegen belangrijk net zoals buitenspelen of de natuur. Deze onderwerpen passen ook bij een gezonde aanpak voor kinderopvangorganisaties.

Maar wij kunnen van alles over ons zelf vertellen, het belangrijkst voor u is dat u de sfeer prettig vindt. Dus kom gerust eens kijken.

Maak  een afspraak voor een rondleiding...

Neem contact op voor meer informatie...


Wat kost kinderopvang?

Bereken uw Netto Kosten in onze handige rekentool.