De leden van de oudercommissie:

Voor de mensen die de gezichten achter onze oudercommissie nog niet kennen willen wij u even voorstellen: 

Jasper Mol

 

Mijn naam is Jasper Mol, getrouwd met Marianne en vader van een prachtige dochter Sophie     
(2011) en twee stoere zonen Lucas (2014) en Bram (2016). Sophie gaat met veel plezier naar 
Villa Spui in Nieuw Beijerland; Lucas & Bram naar Villa Pier in Piershil.

Ik werk als innovatie manager bij een groot levensmiddelenconcern dat zowel voedingsmiddelen 
als producten voor de persoonlijke verzorging ontwikkelt.

Direct na de overname van de Stichting Kinderopvang Korendijk, ben ik als bestuurslid van SKK 
overgestapt naar de oudercommissie van Kivido.De oudercommissie creëert een mogelijkheid voor ouders om direct inspraak/invloed te hebben op de bedrijfs- en beleidvoering van het kinderdagverblijf/ buitenschoolse opvang en daarmee ook zelf een actieve bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit en inhoud van de opvang.

De samenwerking tussen de oudercommissie en het team van Kivido is uitstekend. De basis van deze samenwerking is transparant, open, effectief en objectief.  Persoonlijk geeft het mij veel energie om een bijdrage te leveren aan de oudercommissie van Kivido. Uiteindelijk maken we samen de kinderopvang steeds een stukje beter.

Lennie Maijers

Mijn naam is Lennie Maijers, getrouwd met Danny en samen hebben we twee jongens, Quinn (2012) en Vinz (2016).
Quinn zit op BSO de strandhut en Vinz gaat naat Villa Putter, beide in Puttershoek. Ik werk zelf als zorgassistent in het Sophia kinderziekenhuis op de ICneonatologie. Ik zit in de oudercommissie omdat ik het leuk vind mee te denken over het reilen en zeilen op de BSO en kdv van de kinderen.

Jennifer van der Schaar

Ik ben Jennifer van der Schaar en samen met mijn man Roelof hebben wij een prachtige dochter (2016)! Wij wonen al enige tijd samen in Oud-Beijerland en maken gebruik van Kivido kinderdagverblijf Villa Gravin.
Zelf ben ik werkzaam binnen het CJG als jeugdverpleegkundige en ben ik werkzaam op scholen. Ik ben ook werkzaam in verschillende school en gemeentelijke zorg overleggen.
Mijn man is werkzaam in de import/handel industrie.
Ik heb besloten om mee te delen aan de oudercommissie omdat ik meer wilde weten over het reilen en zeilen binnen de organisatie en ik graag wilde meewerken om de kwaliteit van zorg op de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang zo optimaal mogelijk te krijgen

Lydia de Roo-Doorn

Mijn naam is Lydia de Roo-Doorn, getrouwd met Rick en wij zijn trotse ouders van Kay (2017) en Lieva (2019).

Kay heeft het ontzettend naar zijn zin op de 2 halve dagen dat hij naar de opvang gaat. En komt dan ook altijd thuis met blaadjes en zand in zijn haren, want naar buiten gaan doet hij graag! Het is mooi om te zien hoe hij geniet.

Zelf werk ik 3 dagen in de week als technisch beheerder en vind het fijn dat ik kan helpen met een organisatie die het beste uit mijn kind wilt halen met de tijd en hun liefde voor alle kinderen waar zij mee werken. 

Kimberley van Gils-Klatten

Mijn naam is Kimberley van Gils-Klatten en ik ben samen met Michel trotse ouders van onze dochter Beau-Lilly (2016). Daarnaast ben ik 4 dagen werkzaam als leerkracht basisonderwijs.

Wij zijn in augustus 2018 vanuit Rotterdam verhuisd naar Oud-Beijerland. 

Direct op zoek gegaan naar goede kinderopvang en voelden ons meteen goed bij Villa Gravin. Een veilige, rustige en gezellige omgeving waar ons kostbaarste bezit zich op haar eigen manier met andere kinderen mag ontwikkelen als verlengde van haar opvoeding thuis.

Dit is dan ook de motivatie dat ik actief betrokken wil zijn bij de ontwikkelingen binnen de oudercommissie van Kivido. Om te borgen wat er is en te innoveren waar kan. Tevens sta ik graag klaar voor vragen en/of suggesties van de andere ouders. 

Marlous Maaswinkel - Kuipers

Marlous.jpg

Ik ben Marlous, samen met Joost heb ik een dochter en een zoon. Ik werk als orthopedagoog in de jeugdhulpverlening.

Onze kinderen gaan naar BSO Villa Kakelbont en daarvoor zaten zij bij KDV Villa Gravin. Via mijn deelname aan de oudercommissie hoop ik bij te dragen aan opvang waar kinderen, ouders en alle medewerkers van Kivido zich gezien en gehoord voelen. Heb je een vraag of wil je iets anders bespreken, dan hoor ik het graag!

Marinka de Haan-Hendriksma

Mijn naam is Marinka de Haan-Hendriksma en ik ben sinds oktober 2016 lid van de oudercommissie van Kivido. Ik ben getrouwd met Danny en woon samen met onze zoon Thije (2012) in Oud-Beijerland. Zelf ben ik werkzaam als intern begeleider bovenbouw op een basisschool en begeleid daarnaast thuis leerlingen met huiswerkvaardigheden en coach volwassenen en kinderen met mentale problemen.

Thije gaat met veel plezier naar de TSO en BSO bij Villa Kakelbont op De Tandem. Daarnaast gaat hij elke week met veel enthousiasme naar de zwemles van Kivido.

Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn en mee te denken bij de organisatie waar mijn zoon meerdere dagen per week naar toe gaat. Daarom hoop ik met mijn deelname aan de oudercommissie mijn steentje te kunnen bijdragen.

Wij zijn op zoek naar leden voor de oudercommissie!

De oudercommissie wordt gevormd door een aantal actieve ouders die het leuk vinden om betrokken te zijn bij het wel en wee van Kivido. Zij behartigen de belangen van de ouders en zijn betrokken bij het organiseren van een aantal activiteiten van Kivido. De oudercommissie mag daarnaast het management adviseren ten aanzien van verschillende beleidsonderwerpen. De oudercommissie van Kivido BV is aangesloten bij het ZcKK-OC. 

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Interesse? Neem dan contact op met de oudercommissie: oudercommissie@kivido.nl