De leden van de oudercommissie:

Voor de mensen die de gezichten achter onze oudercommissie nog niet kennen willen wij u even voorstellen: 

Henk Verzendaal

Henk Verzendaal

Mijn naam is Henk Verzendaal, woonachtig in Oud-Beijerland, getrouwd met Nena en vader van een dochter en een zoon. In mijn professionele leven houd ik mij bezig met leerwegonafhankelijk valideren, hierbij help ik organisaties en onderwijsinstellingen bij het waarderen van kennis en ervaring en competentie gericht-, en duurzaam personeelsbeleid. Ik ben in de oudercommissie gegaan omdat ik het belangrijk vind om als ouder bij te kunnen dragen aan een kwalitatieve en prettige leefomgeving voor kinderen en hun begeleiding en een bedrijfscultuur met wederzijdse controle en evenwicht. De oudercommissie behartigt de belangen van de kinderen en vertegenwoordigt de ouders. Zo creëert de oudercommissie een mogelijkheid voor ouders om direct inspraak/invloed te hebben op de bedrijfs- en beleidsvoering van het kinderdagverblijf/ buitenschoolse opvang en daarmee ook zelf een actieve bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit en inhoud van de opvang. 

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen of wil je gewoon wat meer informatie, dan kun je een mail sturen naar oudercommissie@kivido.nl.

Lydia de Roo-Doorn

Mijn naam is Lydia de Roo-Doorn, getrouwd met Rick en wij zijn trotse ouders van Kay (2017) en Lieva (2019).

Kay heeft het ontzettend naar zijn zin op de 2 halve dagen dat hij naar de opvang gaat. En komt dan ook altijd thuis met blaadjes en zand in zijn haren, want naar buiten gaan doet hij graag! Het is mooi om te zien hoe hij geniet.

Zelf werk ik 3 dagen in de week als technisch beheerder en vind het fijn dat ik kan helpen met een organisatie die het beste uit mijn kind wilt halen met de tijd en hun liefde voor alle kinderen waar zij mee werken. 

Kimberley van Gils-Klatten

Mijn naam is Kimberley van Gils-Klatten en ik ben samen met Michel trotse ouders van onze dochter Beau-Lilly (2016). Daarnaast ben ik 4 dagen werkzaam als leerkracht basisonderwijs.

Wij zijn in augustus 2018 vanuit Rotterdam verhuisd naar Oud-Beijerland. 

Direct op zoek gegaan naar goede kinderopvang en voelden ons meteen goed bij Villa Gravin. Een veilige, rustige en gezellige omgeving waar ons kostbaarste bezit zich op haar eigen manier met andere kinderen mag ontwikkelen als verlengde van haar opvoeding thuis.

Dit is dan ook de motivatie dat ik actief betrokken wil zijn bij de ontwikkelingen binnen de oudercommissie van Kivido. Om te borgen wat er is en te innoveren waar kan. Tevens sta ik graag klaar voor vragen en/of suggesties van de andere ouders. 

Marlous Maaswinkel - Kuipers

Marlous.jpg

Ik ben Marlous, samen met Joost heb ik een dochter en een zoon. Ik werk als orthopedagoog in de jeugdhulpverlening.

Onze kinderen gaan naar BSO Villa Kakelbont en daarvoor zaten zij bij KDV Villa Gravin. Via mijn deelname aan de oudercommissie hoop ik bij te dragen aan opvang waar kinderen, ouders en alle medewerkers van Kivido zich gezien en gehoord voelen. Heb je een vraag of wil je iets anders bespreken, dan hoor ik het graag!

Lennie Maijers

Mijn naam is Lennie Maijers, getrouwd met Danny en samen hebben we twee jongens, Quinn (2012) en Vinz (2016).
Quinn zit op BSO de strandhut en Vinz gaat naat Villa Putter, beide in Puttershoek. Ik werk zelf als zorgassistent in het Sophia kinderziekenhuis op de ICneonatologie. Ik zit in de oudercommissie omdat ik het leuk vind mee te denken over het reilen en zeilen op de BSO en kdv van de kinderen.

Jennifer van der Schaar

Ik ben Jennifer van der Schaar en samen met mijn man Roelof hebben wij een prachtige dochter (2016)! Wij wonen al enige tijd samen in Oud-Beijerland en maken gebruik van Kivido kinderdagverblijf Villa Gravin.
Zelf ben ik werkzaam binnen het CJG als jeugdverpleegkundige en ben ik werkzaam op scholen. Ik ben ook werkzaam in verschillende school en gemeentelijke zorg overleggen.
Mijn man is werkzaam in de import/handel industrie.
Ik heb besloten om mee te delen aan de oudercommissie omdat ik meer wilde weten over het reilen en zeilen binnen de organisatie en ik graag wilde meewerken om de kwaliteit van zorg op de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang zo optimaal mogelijk te krijgen

Wij zijn op zoek naar leden voor de oudercommissie!

De oudercommissie wordt gevormd door een aantal actieve ouders die het leuk vinden om betrokken te zijn bij het wel en wee van Kivido. Zij behartigen de belangen van de ouders en zijn betrokken bij het organiseren van een aantal activiteiten van Kivido. De oudercommissie mag daarnaast het management adviseren ten aanzien van verschillende beleidsonderwerpen. De oudercommissie van Kivido BV is aangesloten bij het ZcKK-OC. 

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Interesse? Neem dan contact op met de oudercommissie: oudercommissie@kivido.nl