De leden van de oudercommissie:

Voor de mensen die de gezichten achter onze oudercommissie nog niet kennen willen wij u even voorstellen: 

Henk Verzendaal

Henk Verzendaal

Ik ben Henk Verzendaal, voorzitter van de oudercommissie van KIVIDO. Ik woon in Oud-Beijerland, ben getrouwd met Nena en heb een dochter en een zoon. In mijn professionele leven houd ik me bezig met leerwegonafhankelijk valideren. Hierbij help ik organisaties en onderwijsinstellingen bij het waarderen van kennis, ervaring en competenties, en bij het ontwikkelen van een duurzaam personeelsbeleid. 

Als ouder hecht ik veel waarde aan een kwalitatieve en prettige leefomgeving voor kinderen en hun begeleiding. Daarom heb ik ervoor gekozen om lid te worden van de oudercommissie. Ik vind het belangrijk dat er een bedrijfscultuur is waarin wederzijdse controle en evenwicht centraal staan. Als oudercommissie behartigen wij de belangen van de kinderen en vertegenwoordigen we de ouders. Dit biedt ouders de mogelijkheid om directe inspraak en invloed te hebben op de bedrijfs- en beleidsvoering van het kinderdagverblijf/buitenschoolse opvang. Op die manier kunnen we als ouders actief bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit en inhoud van de opvang. 

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan de oudercommissie of wil je meer informatie? Dan kun je een e-mail sturen naar oudercommissie@kivido.nl.

Lydia de Roo-Doorn

Mijn naam is Lydia de Roo-Doorn, getrouwd met Rick en wij zijn trotse ouders van Kay (2017) en Lieva (2019).

Kay heeft het ontzettend naar zijn zin op de 2 halve dagen dat hij naar de opvang gaat. En komt dan ook altijd thuis met blaadjes en zand in zijn haren, want naar buiten gaan doet hij graag! Het is mooi om te zien hoe hij geniet.

Zelf werk ik 3 dagen in de week als technisch beheerder en vind het fijn dat ik kan helpen met een organisatie die het beste uit mijn kind wilt halen met de tijd en hun liefde voor alle kinderen waar zij mee werken. 

Kimberley van Gils-Klatten

Mijn naam is Kimberley van Gils-Klatten en ik ben samen met Michel trotse ouders van onze dochter Beau-Lilly (2016). Daarnaast ben ik 4 dagen werkzaam als leerkracht basisonderwijs.

Wij zijn in augustus 2018 vanuit Rotterdam verhuisd naar Oud-Beijerland. 

Direct op zoek gegaan naar goede kinderopvang en voelden ons meteen goed bij Villa Gravin. Een veilige, rustige en gezellige omgeving waar ons kostbaarste bezit zich op haar eigen manier met andere kinderen mag ontwikkelen als verlengde van haar opvoeding thuis.

Dit is dan ook de motivatie dat ik actief betrokken wil zijn bij de ontwikkelingen binnen de oudercommissie van Kivido. Om te borgen wat er is en te innoveren waar kan. Tevens sta ik graag klaar voor vragen en/of suggesties van de andere ouders. 

Linda Velgersdijk

foto linda velgersdijk

Mijn naam is Linda Velgersdijk, getrouwd met Wouter en samen hebben we twee kinderen; Cas van 10 jaar en Noor van 5 jaar. Beiden gaan op dinsdag en vrijdag met plezier naar Villa Hoek. Zelf ben ik drie dagen werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs.

Ik zit in de oudercommissie omdat ik het interessant vind om te weten hoe het in de organisatie gaat en om daarover mee te denken en te praten.

Ken Uiterwijk

foto ken uiterwijk

Ik ben Ken Uiterwijk, de vader van Elyne en Suze. Zij gaan naar Villa Sabina en Villa Heksenketel. Dit doen zij met veel plezier. Om dit te borgen zit ik in de Oudercommissie.

Brigitte de Waard

foto brigitte de waard

Mijn naam is Brigitte de Waard, getrouwd met Anton. Wij zijn trotse ouders van Vince (2018) en Romee (2020) en wonen in Oud-Beijerland. De kinderen  gaan 2 keer in de week met veel plezier naar de kinderopvang Villa Gravin en de BSO Villa Rembrandt waar zij liefdevol worden opgevangen door de pedagogisch medewerkers. Om de beste relatie tussen ouders en Kivido te waarborgen vind ik het fijn om betrokken te zijn en mee te denken in de oudercommissie. .

Momenteel ben ik een aanspreekpunt voor de locaties Villa Gravin en Villa Rembrandt en kan je me altijd even aanschieten voor kennismaking of vragen.

Wij zijn op zoek naar leden voor de oudercommissie!

De oudercommissie wordt gevormd door een aantal actieve ouders die het leuk vinden om betrokken te zijn bij het wel en wee van Kivido. Zij behartigen de belangen van de ouders en zijn betrokken bij het organiseren van een aantal activiteiten van Kivido. De oudercommissie mag daarnaast het management adviseren ten aanzien van verschillende beleidsonderwerpen. De oudercommissie van Kivido BV is aangesloten bij het ZcKK-OC. 

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Interesse? Neem dan contact op met de oudercommissie: oudercommissie@kivido.nl