“Alle kinderen moeten kunnen sporten”

Een mooi uitgangspunt dat wij al langere tijd nastreven. ‘Lekker in je vel’, daar willen we aan bijdragen door de kinderen te stimuleren te bewegen.

De huidige tijd is anders dan vroeger, buitenspelen en sport zijn geen vanzelfsprekendheid meer en kinderen zitten nu eenmaal al op jonge leeftijd vaak en lang achter computers, tablets en smartphones. Hoe bevoorrecht zijn wij dan als organisatie dat wij via de sport een bijdrage mogen leveren aan gezond opgroeien? Wij blijven constant bezig om nieuwe partners te vinden, die via hun vereniging of organisatie kunnen helpen om ons sportaanbod zo gevarieerd mogelijk te houden.

Het sport- en spelaanbod
De kinderen krijgen bij Kivisport de gelegenheid bij verschillende verenigingen of sportscholen te sporten. Ook hebben wij de mogelijkheid om op de BSO-locaties te sporten. Het voordeel van het sporten bij verenigingen of sportscholen is dat wij de kansen bieden om ervaringen te beleven en interesses te creëren voor de voor hen nog onbekende sport. Daarvoor hebben wij onze eigen sportmensen in dienst. 

Heeft u vragen over Kivisport, stuur dan een mail naar kivisport@kivido.nl .

Samenwerking & Tarieven
Bij ons zitten alle sportactiviteiten bij de tarieven inbegrepen. 


 

Maak  een afspraak voor een rondleiding...

Neem contact op voor meer informatie...


Wat kost kinderopvang?

Bereken uw Netto Kosten in onze handige rekentool.