“Alle kinderen moeten kunnen sporten”

Een mooi uitgangspunt dat wij al langere tijd nastreven. ‘Lekker in je vel’, daar willen we aan bijdragen door de kinderen te stimuleren te bewegen.

De huidige tijd is anders dan vroeger, buitenspelen en sport zijn geen vanzelfsprekendheid meer en kinderen zitten nu eenmaal al op jonge leeftijd vaak en lang achter computers, tablets en smartphones. Hoe bevoorrecht zijn wij dan als organisatie dat wij via de sport een bijdrage mogen leveren aan gezond opgroeien? Wij blijven constant bezig om nieuwe partners te vinden, die via hun vereniging of organisatie kunnen helpen om ons sportaanbod zo gevarieerd mogelijk te houden.

Het sport- en spelaanbod
De kinderen krijgen bij Kivisport de gelegenheid bij verschillende verenigingen of sportscholen te sporten. Ook hebben wij de mogelijkheid om op de BSO-locaties te sporten. Het voordeel van het sporten bij verenigingen of sportscholen is dat wij de kansen bieden om ervaringen te beleven en interesses te creëren voor de voor hen nog onbekende sport. Daarvoor hebben wij onze eigen sportmensen in dienst. 

Heeft u vragen over Kivisport:

5 tot 8 jarigen: Voetbal@kivido.nl
8+: kivisport@kivido.nl 

Samenwerking
Bij ons zitten alle sportactiviteiten bij de tarieven inbegrepen, uitgezonderd de zwemles. 
Klik hier voor meer informatie over de zwemles.

Tarieven
Bij ons zitten alle sportactiviteiten bij de tarieven inbegrepen, uitgezonderd de zwemles. 

Zwemles

Zwemmen zonder bandjes en mét zwemdiploma? Ook hiervoor is uw kind bij ons aan het goede adres. Kivido biedt zwemlessen aan op kwalitatief hoog niveau. Ook dat behoort tot ons aanbod. Wij hebben gecertificeerde zweminstructeurs in dienst die bij het merendeel van de kinderen bekend zijn, omdat ze ook op de groepen of Kivisport werken.

Wij bieden op vrijdagmiddag zwemles aan. Dit is voor kinderen die hun A,B en/of C diploma willen halen.
De eerste groep vertrekt tussen 13.15 uur en 13.30 uur vanaf verschillende locaties. De tweede groep tussen 14.30 uur en 14.45 uur vanaf Villa Hoek en Villa Rembrandt.
Er wordt individueel gekeken naar het niveau van het kind. Zo zal het ene kind sneller zijn diploma halen, dan het andere kind. 

We rijden met onze eigen Kivido auto’s naar het zwembad in Oud-Beijerland. Na afloop van de zwemles worden de kinderen weer naar de locatie gebracht. Ook kunt u ervoor kiezen om van onze uitgebreide service gebruik te maken en uw kind thuis te laten brengen.

U heeft elke vrijdag voor een schoolvakantie de mogelijkheid om te komen kijken tijdens de kijkmiddag op de zwemles van u kind. 

Mocht u interesse hebben in dit aanbod, dan kunt u een mailtje sturen naar zwemles@kivido.nl
Wij zullen u dan een informatiepakket toesturen waarin onder andere de tarieven en onze methodiek van het lesgeven beschreven staat. 

 

Maak  een afspraak voor een rondleiding...

Neem contact op voor meer informatie...


Wat kost kinderopvang?

Bereken uw Netto Kosten in onze handige rekentool.