Kiviclub

Kiviclub is misschien wel de leukste club van Nederland! Wij denken niet in hokjes en zien uw kind in al zijn glorie. Bij de Kiviclub kan uw kind terecht in de schoolvakanties. Het Kiviclub programma is altijd net even anders dan het programma in de reguliere schoolweken. Daar zit een reden achter. Vakantie betekent vrij zijn; even niet aan school denken, iets minder dingen ‘moeten’, weer op krachten komen en vooral veel plezier beleven!  

De Kiviclub biedt verschillende, op leeftijd afgestemde, programma’s. Elke vakantie komen avontuur beleven, ontdekken en plezier naar voren. Staan we de ene keer met onze laarzen in de paardenpoep, verven we een andere keer een prachtig schilderij met onze tenen. Niets is te gek.

Voor iedere vakantie is er een speciaal Kiviclub programma en zullen de kinderen gebruik maken van onze vakantielocaties. Omdat het aantal kinderen per locatie in de vakanties uiteenloopt, voegen wij in de vakantieperiodes locaties samen.  

Kinderen met het pakket exclusief vakantieopvang kunnen extra opvang aanvragen via de ouderinlog . Klik hier voor meer informatie over de tarieven en kinderopvangtoeslag. 

Tijdens de vakanties voegen wij loaties samen. Hier treft u een overzicht van elke Kiviclub en van welke locatie zij kinderen opvangen. Mocht u vragen hebben, dan vernemen wij dit graag!

Informatie over de tarieven en kinder-opvangtoeslag?

Bereken uw Netto Kosten in onze handige rekentool.