Tussenschoolse opvang

Een boterham eten op school wordt pas echt leuk met Kivido! Wij verzorgen de tussenschoolse opvang (TSO) op een aantal scholen. Wij hebben een team van vrijwilligers en pedagogisch medewerkers dat deze opvang realiseert op basisschool OBS De Tandem, OBS De Zevensprong , CBS De Hoeksteen, CBS Keuchenius en Katholieke Basisschool Willibrordus in Oud-Beijerland.

Tijdens de TSO wordt er gezamenlijk gegeten, gedronken en vooral veel gelachen. Dit kan in een klaslokaal zijn, maar ook in een speciale overblijfruimte. De overblijfkracht zorgt ervoor dat de lunch op een rustige en prettige manier verloopt. Daarna kunnen kinderen vrij spelen en even op adem komen voor het middagprogramma weer van start gaat. Afhankelijk van het weer is dit binnen of buiten. Wij streven er naar om zoveel mogelijk buiten te spelen. Er is speelmateriaal voorhanden voor binnen en buiten.

Basisschool De Tandem en Basisschool De Vliet

Ouders van OBS De Tandem kunnen gebruik maken van diverse mogelijkheden. Bent u geinteresseerd in afname van de tussenschoolse opvang? Stuur dan een mail naar info@kivido.nl.

Maak  een afspraak voor een rondleiding...

Neem contact op voor meer informatie...


Wat kost kinderopvang?

Bereken uw Netto Kosten in onze handige rekentool.