Buitenschoolse opvang

De bel gaat, de school is uit! Tijd voor plezier, rust en vooral voor spelen. Kivido biedt uw kind een warm welkom op een van de BSO-locaties. Een tweede thuis met sfeervol ingerichte ‘woonkamers’ waar uw kind naar hartenlust kan spelen en ontspannen. Aan alles is gedacht; knutselmateriaal is ruim aanwezig, een leeshoek vol met strips en boeken om even te ontspannen en een plein om te rennen, huppelen, of te fietsen.

Dat is echter nog niet alles; wij bieden uw kind een afwisselend en uitdagend activiteitenprogramma. Hierin komt zowel sport (Kivisport) naar voren als natuur, cultuur en sociale aspecten. Wat dacht u bijvoorbeeld van tuinieren, bouwen, koken/bakken of een mini-cursus schilderen? Het kan allemaal. Onze sportmedewerkers kunnen ook extra sportactiviteiten geven op de pleinen of in de gymzalen.

Om dit te verwezenlijken werken wij samen met diverse (sport-)verenigingen en andere partners. Ons aanbod groeit continu en wij zijn constant op zoek naar nieuwe, uitdagende activiteiten.

Medewerkers van Kivido zijn niet zomaar medewerkers. Ieder heeft iets speciaals wat wij inzetten binnen Kivido. Zo bieden wij workshops ballonnen modelleren, googelen, schilderen en muziek- en danslessen. 

Heeft uw kind een keer geen zin om aan iets deel te nemen, te knutselen of te spelen. Hier is alle ruimte én begrip voor. Even ontspannen op de bank, of lekker in een hoekje een leuke strip lezen; geen enkel probleem. 

In de schoolvakanties gaan de kinderen naar de Kiviclub.

School en BSO zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en tóch anders. Zo zit het grootste deel van onze BSO-locaties in basisscholen zelf gevestigd. Hierdoor hebben we alles onder één dak. Toch maken we duidelijk verschil tussen schooltijd en BSO-tijd. BSO-tijd is namelijk vrije tijd. Tijd om even te doen wat uw kind wil, tijd om te ontspannen. Niets moet, veel mag. Onze medewerkers weten hier goed op in te spelen en kennen uw kind en zijn wensen goed. Zij stimuleren en motiveren, maar weten ook goed wanneer uw kind even ‘niets’ wil. Alles staat en valt met de juiste dosis inzicht en begrip. Dit is precies wat onze medewerkers zo bijzonder maakt.Uiteraard zijn er groepsregels en luisteren wij naar elkaar. Een fijne omgeving met tijd en aandacht, daar groeit een kind van.

Ieder kind is uniek en ieder kind heeft talent. Door het aanbieden van diverse activiteiten op verschillende gebieden, laten wij uw kind zijn talent ontdekken of uitbreiden. hierbij kunt u denken aan verschillende soorten sport, theater, kunst, muziek en dans. 

Even alles op een rijtje:

  • Voor kinderen tot het einde van de basisschool. 
  • Openingstijden voorschoolse opvang: 7.00 – 9.00uur.
  • Openingstijden naschoolse opvang: 11.30-18.00 uur (woensdag en vrijdag) of 14.30-18.00uur (maandag, dinsdag, donderdag).
  • Openingstijden vakantiedagen: 7.00-18.00uur.
  • Alleen vakantieopvang ook mogelijk.
  • Voeding bij prijs inbegrepen.
  • Ruilen van dagdelen is mogelijk, wanneer de groepsgrootte dit toelaat. Dit is een extra service en geen recht.
  • Ruim activiteiten aanbod.
  • Afwisselende en leuke vakantie activiteiten bij de Kiviclub.

Maak  een afspraak voor een rondleiding...

Neem contact op voor meer informatie...


Afwisselende en leuke vakantie activiteiten bij de Kiviclub.

Link