Villa Buiten

Bij Villa Buiten streven wij naar een groene kinderopvang. Hieronder verstaan wij dat de kinderen bijna iedere dag buiten spelen in een natuurlijke omgeving, waarbij er volop ruimte is om te bewegen en te ontdekken, waar er gespeeld kan worden met natuurlijke materialen en waar dieren en planten zijn om te verzorgen. Villa Buiten is een plek waar kinderen zichzelf mogen zijn, waar zij vies mogen worden, waar gerend kan worden, waar zintuigen geprikkeld en talenten ontdekt worden en waar de eigen fantasie gebruikt mag worden. Daarom hebben de kinderen buiten laarzen en een overall aan waardoor zij zich letterlijk vrij voelen om te ontdekken in een natuurlijke omgeving.

Bij Kivido werken wij met de methodiek Uk & Puk, zo ook bij Villa Buiten. Ouderbetrokkenheid vinden wij belangrijk en daarom vinden wij het leuk als u een aantal keren per jaar meekijkt of meedoet op de groep.

Wij zijn gevestigd in het pand van Boezem & Co en kunnen altijd gebruik maken van de faciliteiten van de kinderboerderij en de speeltuin.

Het gebouw van Boezem & Co wordt gedeeld met verschillende organisaties waar Kivido een samenwerking mee heeft.

In de vroege ochtend en in de namiddag maakt ook Villa & Co gebruik van de ruimte. Dit is een BSO groep van Kivido voor kinderen van 4-12 jaar. Ook bij Villa & Co werken we volgens de visie van de groene kinderopvang.

Villa Buiten - adres

Boezemsingel 5
3261 BC Oud-Beijerland
info@kivido.nl
06-14425658

Villa Buiten - openingstijden

Maandagochtend, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend:
08:45 uur - 12:15 uur

Minimale afname 2 dagdelen per week.

De psg is geopend tijdens reguliere schoolweken met uitzondering van:

  • Officiële nationale feestdagen
  • Goede vrijdag 
  • Maximaal twee door de organisatie (nader) te bepalen dagen
  • Maximaal twee door de organisatie (nader) te bepalen studiedagen

De data van deze nader te bepalen sluitingsdagen worden ten minste twee maanden van te voren bekend gemaakt via digitale mailing en op de website. Er vindt geen restitutie plaats voor de gesloten dagen.

De psg is niet geopend tijdens de basisschool vakanties.