Villa Hoek

Net als bij Villa Rembrandt hebben we bij Villa Hoek ruimte voor ruim 50 kinderen. In de vleugel van het gebouw van CBS de Hoeksteen bevinden zich zowel Villa Hoek, als kinderdagverblijf ’t Hoekje. Broertjes en zusjes kijken dus geregeld even bij elkaar binnen. Is uw kind eenmaal 4 jaar? Dan is uw kind meer dan welkom, letterlijk om de hoek bij BSO Villa Hoek!

Spelen kunnen de kinderen hier naar hartenlust. Het grote schoolplein, direct om de BSO locatie heeft alle ruimte om eens lekker te rennen, tikkertje te spelen of heerlijk te stoepkrijten. Maar dat is nog niet alles. De grote, recent aangelegde natuurspeeltuin van CBS de Hoeksteen nodigt uit om eens goed te onderzoeken. Kruipen door buizen, spelen in het zand en zwaaien aan een touwladder. Het kan allemaal!

Adres

Aalscholver 2
3262 BA Oud-Beijerland
villahoek@kivido.nl
06-28485557

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07:00 uur tot start school en einde school 18:30 uur.

Vakanties:
07:00 uur tot 18:30 uur.
Locaties kunnen in de vakanties worden samengevoegd.

De 8+ kinderen worden in de vakanties opgevangen bij de Kiviclub Sport&Spel of Kiviclub Klus&Crea. Hier kunt u een keuze in maken.

School: CBS De Hoeksteen

Kivido is 52 weken per jaar geopend met uitzondering van:

  • Officiële nationale feestdagen 
  • Maximaal twee door de organisatie (nader) te bepalen dagen
  • Maximaal twee door de organisatie (nader) te bepalen studiedagen

De data van deze nader te bepalen sluitingsdagen worden ten minste twee maanden van te voren bekend gemaakt via digitale mailing en op de website. Er vindt geen restitutie plaats voor de gesloten dagen.