Kivisport Schenkel

In 's-Gravendeel treft u onze Sport BSO, genaamd Kivisport Schenkel. Op deze BSO staan sporten en bewegen centraal en laten wij de kinderen op een speelse manier kennismaken met diverse sporten en spelen. Er is geen competitieverband, geen prestatiedrang en het draait puur om plezier om de schooldag op een gezonde manier even van je af te kunnen zetten. 

Wij zijn gevestigd binnen voetvalvereniging V.V. 's-Gravendeel en maken dus gebruik van de faciliteiten die de vereniging biedt. Wij gaan natuurlijk niet alleen voetballen, diverse takken van sport zullen hier de revue passeren en ook op visite gaan bij een andere vereniging behoort tot de mogelijkheden.  

Wij hebben een goede samenwerking met basisschool De Bouwsteen en vangen kinderen op van obs De Schelf. Alle basisschool kinderen uit 's-Gravendeel zijn van harte welkom.

 

 

Adres

Schenkeltje 7c
3295 KK 's-Gravendeel
kivisportschenkel@kivido.nl
06-18200804

Openingstijden

Op maandag, dinsdag en donderdag:
Van 7.00 uur tot 8.30 uur en van 15.15 uur tot 18.30 uur.

Woensdag en vrijdag open bij voldoende belangstelling.

Vakanties maandag, dinsdag, donderdag:
Van 7.00 uur tot 18:00 uur met een uitloop naar 18.30 uur. Tot op heden worden de kinderen opgevangen bij Kiviclub De Strandhut te Puttershoek. De 8+ kinderen worden in de vakanties opgevangen bij de Kivi Sportclub (sportvereniging SHO) of Kivi Creaclub Sabina (sportlaan 100) te Oud-Beijerland. Hier kunt u een keuze in maken.