Kivisport Schenkel

In 's-Gravendeel treft u onze Sport BSO, genaamd Kivisport Schenkel. Op deze BSO staan sporten en bewegen centraal en laten wij de kinderen op een speelse manier kennismaken met diverse sporten en spelen. Er is geen competitieverband, geen prestatiedrang en het draait puur om plezier om de schooldag op een gezonde manier even van je af te kunnen zetten. 

Wij zijn gevestigd binnen voetvalvereniging V.V. 's-Gravendeel en maken dus gebruik van de faciliteiten die de vereniging biedt. Wij gaan natuurlijk niet alleen voetballen, diverse takken van sport zullen hier de revue passeren en ook op visite gaan bij een andere vereniging behoort tot de mogelijkheden.  

Wij hebben een goede samenwerking met basisschool De Bouwsteen en vangen kinderen op van obs De Schelf. Alle basisschool kinderen uit 's-Gravendeel zijn van harte welkom.

 

 

Adres

Schenkeltje 7c
3295 KK 's-Gravendeel
kivisportschenkel@kivido.nl
06-18200804

Openingstijden

Op maandag:
Einde school tot 18:30 uur.

Op dinsdag en donderdag:
07:00 uur tot start school en einde school 18:30 uur.

Woensdag en vrijdag : gesloten

Bij meer aanmeldingen kunnen wij ook de voorschoolse opvang aanbieden op andere dagen of de woensdag en/of vrijdag open gaan.

Vakanties:
Van 07:00 uur tot 18:30 uur. Deze locatie voegt in de vakanties samen met BSO De Strandhut in Puttershoek. U brengt en haalt uw kind in de vakanties hier op.

De 8+ kinderen worden in de vakanties opgevangen bij de Kiviclub Sport&Spel of Kiviclub Klus&Crea te Oud-Beijerland. Hier kunt u een keuze in maken. Wij brengen en halen hen vanuit BSO De Strandhut te Puttershoek. 

Kivido is 52 weken per jaar geopend met uitzondering van:

  • Officiële nationale feestdagen 
  • Maximaal twee door de organisatie (nader) te bepalen dagen
  • Maximaal twee door de organisatie (nader) te bepalen studiedagen

De data van deze nader te bepalen sluitingsdagen worden ten minste twee maanden van te voren bekend gemaakt via digitale mailing en op de website. Er vindt geen restitutie plaats voor de gesloten dagen.