BSO Villa & Co

Onze buitenschoolse opvang Villa & Co bestaat uit een groep van max. 20 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Bij Villa & Co zijn wij een groene kinderopvang. Hieronder verstaan wij dat de kinderen bijna iedere dag buiten spelen in een natuurlijke omgeving, waarbij er volop ruimte is om te bewegen en te ontdekken, waar er gespeeld kan worden met natuurlijke materialen en waar dieren en planten zijn om te verzorgen.

Villa & Co is een plek waar kinderen zich zelf mogen zijn, waar zij tot rust mogen komen na een schooldag, waar zij vies mogen worden, waar gerend kan worden, waar zintuigen geprikkeld en talenten ontdekt worden en waar de eigen fantasie gebruikt mag worden.

Wij zijn gevestigd in het pand van Boezem & Co en kunnen altijd gebruik maken van de faciliteiten van de kinderboerderij en de speeltuin. Het gebouw van Boezem & Co wordt o.a. gedeeld met diverse andere organisaties waar wij mee samenwerken. In de ochtenden maakt ook Villa Buiten gebruik van de ruimte. Dit is een peuterspeelgroep van Kivido voor kinderen van 2-4 jaar. Ook bij Villa Buiten werken we volgens de visie van de groene kinderopvang.

Bij Villa & Co worden de kinderen uit school gehaald met een BSO-bus. Op de groep en hier vindt u informatie over dit vervoersmiddel.

adres

Boezemsingel 5
3261 BC Oud-Beijerland
info@kivido.nl
06-14425658

openingstijden

Op maandag, dinsdag en donderdag:
Van 07:00 uur tot start school en einde school tot 18:30 uur.

Op woensdag en vrijdag:
Einde school tot 18:30 uur.

Vakanties:
07:00 uur tot 18:30 uur.
Locaties kunnen in de vakanties worden samengevoegd.

De 8+ kinderen worden in de vakanties opgevangen bij de Kiviclub Sport&Spel of Kiviclub Klus&Crea. Hier kunt u een keuze in maken.

Kivido is 52 weken per jaar geopend met uitzondering van:

  • Officiële nationale feestdagen 
  • Maximaal twee door de organisatie (nader) te bepalen dagen
  • Maximaal twee door de organisatie (nader) te bepalen studiedagen

De data van deze nader te bepalen sluitingsdagen worden ten minste twee maanden van te voren bekend gemaakt via digitale mailing en op de website. Er vindt geen restitutie plaats voor de gesloten dagen.

Bij Villa & Co worden de kinderen uit school gehaald met een BSO-bus. Op de groep en hier vindt u informatie over dit vervoersmiddel.