BSO Villa & Co

Onze buitenschoolse opvang Villa & Co bestaat uit een groep van max. 20 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Bij Villa & Co zijn wij een groene kinderopvang. Hieronder verstaan wij dat de kinderen bijna iedere dag buiten spelen in een natuurlijke omgeving, waarbij er volop ruimte is om te bewegen en te ontdekken, waar er gespeeld kan worden met natuurlijke materialen en waar dieren en planten zijn om te verzorgen.

Villa & Co is een plek waar kinderen zich zelf mogen zijn, waar zij tot rust mogen komen na een schooldag, waar zij vies mogen worden, waar gerend kan worden, waar zintuigen geprikkeld en talenten ontdekt worden en waar de eigen fantasie gebruikt mag worden.

Wij zijn gevestigd in het pand van Boezem & Co en kunnen altijd gebruik maken van de faciliteiten van de kinderboerderij en de speeltuin.

Het gebouw van Boezem & Co wordt gedeeld met verschillende organisaties waarmee Villa & Co een samenwerking heeft.

In de ochtenden maakt ook Villa Buiten gebruik van de ruimte. Dit is een peuterspeelgroep van Kivido voor kinderen van 2-4 jaar. Ook bij Villa Buiten werken we volgens de visie van de groene kinderopvang.

adres

Boezemsingel 7
3261 BC Oud-Beijerland
info@kivido.nl
0186 620 342

BSO Villa & Co - openingstijden

Op maandag, dinsdag en donderdag:
Van 07:00 uur tot 08:45 uur en van 14:00 uur tot 18:30 uur.

Woensdag en vrijdag open bij voldoende belangstelling.

Vakanties maandag, dinsdag, donderdag:
Van 7.00 uur tot 18:00 uur met een uitloop naar 18.30 uur. 

Kivido is 52 weken per jaar geopend met uitzondering van officiële nationale feestdagen.