De nieuwste peutergroep

Bent u al bekend met onze nieuwste peutergroep 
die in 31 oktober is gestart? 

Op 31 oktober start er in Piershil een nieuw initiatief van CSG De Waard en Kivido vanuit hun samenwerking in de Kinderwaard. Informatie over deze unieke samenwerking met als uitgangspunt een meerwaarde voor kinderen te creëren met diverse partners vindt u op DeKinderwaard.nl

Bij de christelijke basisschool ‘De Wegwijzer in Piershil staart dan een bijzondere opvanggroep, Villa Keuterwijs, Kivido biedt hier in samenwerking met de school op woensdag en vrijdag middag peuteropvang aan. De opvang vindt plaats in het daarvoor speciaal aangepaste kleuterlokaal dat gedurende de schooltijd gewoon in gebruik is en op woensdag- en vrijdag middag als vaste punt dient voor Villa Keuterwijs. De doelgroep zijn pientere peuters vanaf ca. 3 jaar die toe zijn aan een nieuwe uitdaging maar nog niet oud genoeg zijn voor het basisonderwijs. De medewerkers van Kivido hebben nauw contact met de leerkrachten van school en bieden een ontwikkelingsgericht aanbod. De kinderen van Keuterwijs zullen regelmatig sportactiviteiten aangeboden krijgen via het sportteam van Kivisport en ook het meeleeftheater van Kivido zal regelmatig langskomen.

Kinderen worden uitgedaagd en wennen alvast op een speelse manier aan een schoolomgeving.

Linda Kind directeur van ‘De Wegwijzer’ en Manon de Kievit coördinator bij Kivido zijn erg enthousiast over dit unieke project.

Informatie een aanmelden kan via Kivido.nl. Deze groep voldoet aan alle eisen van de wet kinderopvang en komt daarom in aanmerking voor kinderopvangtoeslag bij werken ouders of een bijdrage vanuit de Gemeente voor niet werkende ouders. Er kunnen maximaal 16 kinderen gebruik van maken.

Bekijk hier meer informatie over Villa Keuterwijs!

Aanpak Gezonde Kinderopvang 0-4 jaar

Op onze website hebben wij een nieuwe pagina toegevoegd.
Lees hier meer over Kivido en de aanpak Gezonde Kinderopvang!

Kivisport Schenkel in 's Gravendeel

 Vanaf 5 maart 2018 kunt u ook in 's Gravendeel gebruik maken van de kwaliteit van Kivido! 

Dan starten wij onze sportlocatie Kivisport Schenkel.