KDV Villa Keuvel

Villa Keuvel is een kinderdagverblijf (0-4jaar) gevestigd te Strijen. Onze locatie zit in basisschool De Parel en naast onze bso Villa Parel. Wij beschikken over een mooie en lichte groepsruimte, fijne slaapkamers en een gezellig speelplein. Er is een goede samenwerking met de leerkrachten van basisschool De Parel en ook de oudere kinderen van de BSO komen wel eens op visite of wij voegen samen.

Wij werken met het ontwikkelingsprogramma Uk & Puk in een groep van maximaal zestien kinderen tussen 0 en 4 jaar en het KDV heeft een eigen speelplaats in de buitenruimte.

Zoals ook bij onze andere locaties, worden op Villa Klaver sportactiviteiten aangeboden voor de kinderen uit de kinderopvang. U kunt hierbij denken aan peutergym en/of peuterdans. Ook hier starten en sluiten de kinderen hun dag af met een lach!

adres

Villa Keuvel

Leeuwerikstraat 5

3291XJ Strijen

06-38291339

tijden

Maandag t/m vrijdag:
07:00 uur - 18:00 uur.

Kivido is 52 weken per jaar geopend met uitzondering van:

  • Officiële nationale feestdagen 
  • Maximaal twee door de organisatie (nader) te bepalen dagen
  • Maximaal twee door de organisatie (nader) te bepalen studiedagen

De data van deze nader te bepalen sluitingsdagen worden ten minste twee maanden van te voren bekend gemaakt via digitale mailing en op de website. Er vindt geen restitutie plaats voor de gesloten dagen.