Villa Sabina

In CBS Sabina van Egmond, locatie Sportlaan, bevindt zich Villa Sabina. Een kleurrijke BSO met plaats voor 40 kinderen. Door de geweldige ligging nabij Poortwijk maken we vaak uitstapjes naar Speeltuin Speelvlucht of kinderboerderij de Boezemvriend welke op een paar meter loopafstand aanwezig zijn.

Is er even geen tijd voor de speeltuin of kinderboerderij? Trek de kasten open en knutsel, of speel een potje voetbal in de gymzaal. Nog steeds niet voldaan? Dan biedt het grote schoolplein voldoende ruimte om te spelen, rijden met karren en te klimmen op de klimtoestellen. Spelen was nog nooit zo leuk!

Ons kinderdagverblijf Villa Gravin (Gravinnelaan 100) bevindt zich op loopafstand van Villa Sabina. Hierdoor komen de peuters al geregeld bij Villa Sabina voor sport- en spelactiviteiten.

Adres

Sportlaan 1B
3261 AT Oud-Beijerland
villasabina@kivido.nl
06-13179863 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07:00 uur tot start school en einde school tot 18:30 uur.

Vakanties:
Van 07:00 uur tot 18:30 uur.
Locaties kunnen in de vakanties worden samengevoegd.

De 8+ kinderen worden in de vakanties opgevangen bij de Kiviclub Sport&Spel of Kiviclub Klus&Crea. Hier kunt u een keuze in maken.

Scholen: CBS Sabina van Egmond, OBS De Klinker en de OBS De Medeklinker 

Kivido is 52 weken per jaar geopend met uitzondering van:

  • Officiële nationale feestdagen 
  • Maximaal twee door de organisatie (nader) te bepalen dagen
  • Maximaal twee door de organisatie (nader) te bepalen studiedagen

De data van deze nader te bepalen sluitingsdagen worden ten minste twee maanden van te voren bekend gemaakt via digitale mailing en op de website. Er vindt geen restitutie plaats voor de gesloten dagen.