Villa Rembrandt

Naast het verzorgingshuis Rembrandt ligt een van onze locaties, Villa Rembrandt. De prachtige binnen- en buitenruimte maken het tot een waar speelparadijs voor de kinderen. Ruimte om te ontdekken, te ontspannen, te spelen en te leren. Alles kan bij deze zelfstandige, ruim opgezette locatie. Oud en jong komt hier letterlijk samen. Terwijl de kinderen spelen op het centrale plein kijken de ouderen glimlachend toe. 

Is het even een keer drukker op het centrale plein? Geen nood! Dan spelen de kinderen heerlijk en vertrouwd op het onlangs gerenoveerde schoolplein van Katholieke Basisschool Willibrordus, schuin tegenover BSO Villa Rembrandt. Peuterspeelgroep Villa Hof is ook gevestigd in een van de ruimtes van Villa Rembrandt.

Met ruim 50 plaatsen behoort Villa Rembrandt tot een van onze grootste locaties.

Adres

Rembrandtplein 2
3262 HW Oud-Beijerland
villarembrandt@kivido.nl
06-20349384

Openingstijden

Maandag en woensdag:
Einde school tot 18:30 uur.

Dinsdag, donderdag en vrijdag:
07:00 uur tot start school en van einde school tot 18:30 uur.

Vakanties:
Van 07:00 uur tot 18:30 uur.
Locaties kunnen in de vakanties worden samengevoegd.

De 8+ kinderen worden in de vakanties opgevangen bij de Kiviclub Sport&Spel of Kiviclub Klus&Crea. Hier kunt u een keuze in maken.


Scholen: KBS Willibrordus

Kivido is 52 weken per jaar geopend met uitzondering van:

  • Officiële nationale feestdagen 
  • Maximaal twee door de organisatie (nader) te bepalen dagen
  • Maximaal twee door de organisatie (nader) te bepalen studiedagen

De data van deze nader te bepalen sluitingsdagen worden ten minste twee maanden van te voren bekend gemaakt via digitale mailing en op de website. Er vindt geen restitutie plaats voor de gesloten dagen.